torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivänä ystävälle ajatus

Haluan toki toivottaa hyvää naistenpäivää kaikille ! Näinköhän on enemmän sääntö vai poikkeus, että kyseinen päivä miehiltä unohtuu? Olen toki sitä mieltä, että naistenpäivä ja kalenteriin merkitsemätön miestenpäivä ovat joka päivä - aivan kuten ystävänpäiväkin. Omaa naistenpäivääni lähden viettämään yövuoron merkeissä..

Ystävälle, joka on ollut elämässäni ensi syksynä jo 14 vuoden ajan, haluan kuitenkin lähettää lämpimän ajatuksen. 


Kuvassa oleva nalle on ulkomaan laskettelureissun tuliainen ystävältäni n. 10 vuoden takaa... Sen jalat ovat jo lähes irti ja muutenkin se on rähjäinen. Silti se roikkuu autoni avaimissa. Eihän ystävyyttäkään heitetä roskiin kun se kolhiintuu vaan siinä näkyvät elämisen jäljet. Tämän ystäväni kanssa tielle on mahtunut monta erilaista maisemaa. Tien varrella on koettu kasvukipuja puolin ja toisin. Silti - joka ikinen yhteydenotto on ilo. Joka ikiseen viestiin voi paljastaa oman itsensä. Kun toinen kysyy "mitä kuuluu?" hänelle ei tarvitse vastata "ihan hyvää, kiitos kysymästä."

Näemme aivan liian harvoin - juuri koskaan. Silti vahvasti hän on ajatuksissani ja sydämessäni - niin kliseeltä kuin se kuulostaakin. Joskus elämäämme kuitenkin sattuu ihmisiä, jotka poikkeuksellisen vahvasti kulkevat mukanamme. Kiitos - tiedät kyllä ketä tarkoitan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti