maanantai 9. heinäkuuta 2012

Onnenpisara

Viikonloppu lapsuuden maisemissa on tätä nykyä aika harvinaista. Oikeastaan en edes kaipaa kotikuntaani Mäntyharjua. Joskus toki leikittelen ajatuksella millaista siellä olisi vielä asua, mutta en silti koe mitään tarvetta ohjata elämääni Mäntyharjun suuntaan.


Täksi viikonlopuksi kuitenkin suunnattiin Mäntyharjuun mökkeilemään serkun perheen (kummityttö mukaanlukien) kanssa. Sitä ihan aikuiset ihmisetkin näissä maisemissa unohtivat olevansa aikuisia! Kyllä toisinaan (heh.. itse ehkä hieman useamminkin kuin toisinaan) tekee hyvää heittäytyä hölmöksi ja nauraa oikein kunnolla hölmöille jutuille!Muistan muuten itsekin miten huisin hauskaa oli pukeutua liian isoihin vaatteisiin ja nauraa niille ;). Ei taida tämäkään pelastusliivitakki olla ihan sopivaa kokoa, mutta oli sitä laiturissa testattava.


 

Perjantaina ja lauantaina veneiltiin minulle niin tutuissa maisemissa <3. Lapsuuteni olen järven rannalla asunut ja juurikin noilla vesistöillä veneillyt. Ainakaan viiteen vuoteen en ole vesillä ollut... Kun nämä maisemat avautuivat, eivät kyyneleet olleet kaukana. Mitä nostalgiaa!Ihanat leidit (ja toisen kamalat rusketusraidat) lautalla ;).


Pakolliset "taidekuvat" ;)

Kävimme lauantaina myös kesäteatterissa ja mies pääsi ensimmäistä kertaa katselemaan Iso-Pappilan kulttuurimaisemia. Valitettavasti kamera ei tarttunut mukaan mökiltä.

Kotimatkalla pikapistäydyimme vielä treffaamassa toistakin kummityttöä perheineen :). Kummityttö päätti asettautua koiran kanssa samalle tasolle, siinä he sitten toisiaan ihmettelivät <3


Juuri Lapista kotiutuneita äitiä ja isääkin käytiin treffaamassa ennen kuin suunnattiin kotia kohti...

Yksi lomaviikko on näin takana, kolme viikkoa töitä edessä ja sitten koittaa loput lomasta eli kolme viikkoa lomailua :). Kahdelle lomaviikolle on jo suunnitelmat valmiina, mutta olen itselleni luvannut, etten kolmannelle lomaviikolle sovi etukäteen yhtään mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti