keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Rohkea rokan syö eli päivä Linnanmäellä :)


Laitetaanpa tälle päivälle toinenkin päivitys - hieman vaan kevyempi kuin tuo edellinen ;).

Maanantaina tapasin pitkästä aikaa (olisikohan edellisestä kerrasta kaksi vuotta) ystävääni, jonka kanssa suuntasimme Linnanmäelle. Edellisestä käynnistäkin taitaa olla jo lähemmäs 10 vuotta aikaa. Pari kertaa tässä välissä on tullut käytyä Särkänniemessä.

Tähän väliin mainittakoon, että lähtö Helsinkiin ei mennyt ihan niinkuin strömsössä. Olin ostanut junalipun etukäteen, ettei asemalla tarvitse käyttää aikaa lipun maksamiseen. Asemalle ajaessani minulla oli jo hieman kiire ja asemalla totesin, ettei siellä ole ensimmäistäkään tyhjää parkkipaikkaa. Juna meni menojaan ja minä käänsin auton keulan kohti Helsinkiä. Hylkäsin auton Pukinmäkeen ja matkasin siitä paikallisella Pasilaan.

Sporakuskin iloksi juoksimme kaverin kanssa kyytiin vain todetaksemme, että spora seisoi pysäkillä vielä n. 4 min ennen matkan jatkumista :D.

Päästiinpä kuitenkin perillekin! Ei ollut aika tehnyt tepposiaan vaan hurjana mentiin laitteesta laitteeseen! Pari laitetta jätettiin väliin (kuten entisen Enterprisen - mikä lienee nykyisin nimeltään) pahanolon pelossa. Etukäteen arvelin, että Ukko ottaa minusta niskaotteen enkä uskataudu kyytiin. Kaveri piti kyllä suostutella/painostaa kyytiin - edellisen kesän Ukko-vierailu kun oli jättänyt liian jännittävät muistot. Vielä mitä - kahdesti käytiin ja ensimmäistä kertaa minä en edes jostain syystä ymmärtänyt jännittää! Ehkä kuitenkin kurkustani purkautui pienen pieni sievä kiljahdus tai kenties suurempikin sillä kurkku oli kohtalaisen karkea laitteesta poistuessa :D.

Ihan mahtava päivä!

Olenpa lupautunut vielä toisenkin kerran Lintsille tänä kesänä jos ei 8v kummitytölle löydy seuraneitiä laitteisiin. Hän kun kuulemani mukaan on jo niin hurjapää, että uskaltaa mennä kaikkiin. Tosin näin aikuisen näkökulmasta olen hieman epävarma olisiko Ukko kuitenkin viisainta vielä jättää väliin. Itsehän joudan vielä uudelleen piipahtamaan 50 metrin korkeudessa pää alaspäin ;).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti