perjantai 10. elokuuta 2012

Ystäviä

Tämän viikon ystävä- ja sukulaiskierros on tehtynä! On pakko myöntää, että kotona viihtyvältä ihmiseltä reissaaminen vie veronsa. "Reppuun" kertyneet muistot ovat kuitenkin vailla vertaa ja niiden arvo ei ole mitattavissa.

Tapasin reissulla niin äidin, isän, tädin, ystäviä kuin myös molemmat kummilapset perheineenkin. Toisen perheessä yövyinkin; olipa mukavaa kun kummitytön vierastaminen väheni huomattavasti tuona aikana :). Vanhempi kummityttö on jo pian 9, joten vierastamiset on vierastettu ;).

Muutamat kohtaamiset haluan kuitenkin nyt nostaa esille.

Menomatkalla tapasin yläaste-/lukioaikaisen parhaan ystäväni. Siinä sitten keinussa istuimme Mäntyharjun kauniissa järvimaisemassa muistellen menneitä ja pohtien tulevaa. Noin 13 vuotta sitten tapasimme toisemme ensimmäistä kertaa. Ystävyytemme on kestänyt murrosiän myrskyt ja elämänmuutokset. Olemme nykyisin tekemisissä vain harvakseltaan, mutta voi miten mukavan hetken saimme viettää toistemme seurassa! Olipa mielenkiintoista pohtia sitäkin miten vanhempamme mahtavat meidät nähdä? Sitä sanotaan, että lapsissa ajan kulumisen huomaa. Ajatelkaa.. Silloin 13 ja nyt 26... kohta 27.

Suuntasin Mikkeliin, jossa en ole käynyt kuin kerran kääntymässä valmistumisen (kesäkuu 2009) jälkeen.

Mikkeliin olin sopinut kaksi tapaamista, joista toiseen jäin majoittumaan. Voi millaista iloa nämä tapaamiset minulle toivat! Sain vaihtaa kuulumiset vanhan opiskelukaverin kanssa, jota kävin treffaamassa jätettyäni ensin koiran hoitoon "majapaikkaan". On ihmisiä, joiden kanssa välimatka ei todella tunnu missään vaan juttu jatkuu samasta pisteestä kuin mihin se on jäänyt; siinä ajassa kuitenkin paljon on ehtinyt tapahtua. Kolme vuotta tuntuu pitkältä, mutta ihmisen elämässä se on lyhyt aika. Lyhyessä ajassa voi tapahtua suuria muutoksia, jotka onneksi näissä tapauksissa tuovat ystävilleni suurta onnea. Onnellisuus on tarttuvaa!

Onnellinen ihminen levittää ympärillensä hyvää olotilaa ja hänestä huokuu tyytyväisyys omaan olotilaansa.
Onnellisten ihmisten kohtaamisesta jää itselle lämmin olo ja hyvä mieli, heidän onnensa laittaa omatkin varpaat kippuralle ja nostaa hymyn kasvoille :).

Tulen kaipaamaan näitä kohtaamisia, mutta mikä parasta; tiedän olevani tervetullut uudelleen ja saan jälleen uusia muistoja mukaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti