keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ratin takana

Ajan paljon. Ajan päivittäin. Julkisia ei kulje. En aja työkseni vaan ajan päästäkseni kaikkialle. Lähikauppaan on 8km, töihin 42km ja tallille 10km. Tänään olen käynyt kerran tallilla, kohta lähden sinne uudelleen, tulen kotiin siistiytymään ja lähden töihin - reilu 120km päivän saldona.

Joskus tämä ainainen ajaminen tökkii kun tuntuu, että kaikki toiminnot kestävät niin ryökäleen kauan. Aina täytyy matkustaa päästäkseen jonnekin. Siinä yksi syy, että liikun todella vähän enää mihinkään "ylimääräisiin" menoihin. Ne muutamat kyläpaikat, joita minulla täällä on sijaitsevat myös n. 1/2h matkan päässä meiltä.

Lappalaiset varmaan sanoisivat, että "älä valita".

Ehkä tämä ei ole valitusta? Tässäkin olisi vain organisoinnin paikka. Olin toki suunnitellut tämän aamun ohjelman aivan eri tavalla kuin se nyt meni. Olin suunnitellut, että ratsastan heti aamulla kun menen seitsemän aikaan laittamaan hevosia ulos. Tällöin olisin säästänyt 20km. Aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan - totesin kun yöllä pyörin sängyssä nukahtamatta syvään uneen koko yön aikana. Aamulla hieman ennen viittä siirryin sohvalle ja nukahdin n. tunnin ajaksi ennen kellon soittoa. Enpä siis jaksanut aktivoitua hevosen selkään heti sen jälkeen.

Tänään illalla kun klo. 21 pääsen töistä on puhelin korvaamattomassa asemassa. Nappi korvaan ja linjat jollekin kaverille. Kotimatka väsyneenä ei ole lystiä.

Autolla sinne.. Autolla tänne.. Viime viikolla vapaa-ajalla kilometrejä kertyi n. 800. Ei kai ihme, että joskus tuntuu kuin asuisin autossa?

Pisteeksi i:n päälle taidan startata auton tuolta pihasta ja lähteä ajelemaan tallille :D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti