keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Auttava käsi

Tänään yövuoron jälkeen kipaisin kotimatkalla hankkimassa pari joululahjaa ja ostamassa kaksi postituspussia. Olin kuullut, että tänään olisi viimeinen päivä postittaa paketit, jotta ne ehtivät perille. Varmistin asian pusseja hakiessani.

Paketit eivät ehtisi perille.

K r i i s i .

Jos kyse olisi aikuisista ihmisistä - ei sillä niin väliä, mutta kun tarkoitus oli saada paketit pukinkonttiin. Kummityttöjen lahjat. Toinen kummitytöistä on sitä mieltä, että joulupukki on olemassa. Ja onhan se.. Ihan varmasti!

Hetken siinä sitten pohdin mitä tilanteelle tekisin. Päivitys facebookkiin ja parin tunnin sisällä oli tarjoutunut kolme mahdollista kyytiä paketeille.

Pieni asia, joka tuotti suunnattoman hyvän mielen. Asiaa entistäkin merkityksellisemmäksi teki se, ettei kukaan ihmisistä ollut sellainen ihminen, jonka kanssa tulisi oltua aktiivisesti yhteydessä. Silti he olivat valmiita auttamaan pienten tyttöjen paketit perille :).

Tuli j o u l u m i e l i !

Kaksi työvuoroa jäljellä ja sitten koittaisi kuusi päivää vapaata :). Voi miten niitä odotan! Viikonloppuna hoidan arjen askareet alta ja sitten nautin!

Rakastan tätä joululaulua!

Jospa viimein jouluna saisin otettua jokusia uusia kuviakin - auringonkin pitäisi pian pilkistellä. Minulla kun ei järkkäriä ole täytyy valaistus olla kunnossa :).


2 kommenttia:

  1. Ihnaa!! Mullakin niiiin joulumieli. Siitä tän päivän postauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin jo kurkistamassa. Ihana asia - jaetaan hyvää :)

      Poista