sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Elämäntapamuutos: Uusi "frendi"

Jospa tämäkin aihe saisi taas uutta vettä myllyyn :).

Kävin eilen shoppailemassa - ostin itselleni uuden kaverin. Saanko esitellä:


Kahvakuula on mulle täysin uusi tuttavuus. Niinkun aika moni muukin liikuntaväline. Netistä lueskelin millä kuulalla voisi aloittaa, lueskelin harjoitusohjeita ja tulostin ohjelman. Ihan vallan voin kertoa, että nyt kolottaa yhtä sun toista lihasta :D. Mutta siis jossain kaikkien makkaroiden alla ne lihakset kuitenkin on olemassa! Mikään nivel tms. ei ainakaan ekan kerran jälkeen kipeytynyt, joten ehkäpä onnistuin tekemään liikkeet oikein :).

Olisi aika mahtavaa jos olis ihan oma treeniohjelma tällä, mutta nyt ei ole mahdollista lähteä palkkaamaan ketään ohjelman suunnittelijaksi. On siis yhdisteltävä netistä löytämäänsä - hyvinhän sielläkin kaiken maailman ohjeita on!

Tän lisäksi oon polkenut cross trainerilla, pyöritellyt 1,2kg kuntovannetta ja ratsastanut eli liikuntaa on tullut harrastettua. Tavoite on koukuttaa itseni niin, etten enää osaa olla ilman ;). Kylmät ilman eivät koiraa innosta ulkoilemaan ja lenkkeily ilman koiraa on... no... tyhmää? Tuntuu siis hölmöltä lähteä lenkille ja jättää koira sisälle - ei siinä muuta tyhmää ole :). Kohta on kuitenkin kevät ja koirakin taas herää talviunestaan.


Viime viikonlopun kylmä pakkasaamu (kännykällä kuvattuna) kotipihalla - kyllä minä näistä pakkasmaisemista nautin ihan suunnattomasti enkä häiriinny pakkasesta :).

2 kommenttia:

  1. Minäkin voin jeesata treeniohjelman suunnitellussa, vaikken mikään pro olekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa Satu! Palataan tähän kun olen hieman virkeämpi :)

      Poista