keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kirjoitusvire kateissa

Jonnekin se vain on hukkunut... Mennyt teille tietämättömille. Asioita on päässä ihan kamalasti hirveästi, mutta kun koneen äärelle käyn, en saa mitään aikaiseksi.

Hieman alkaa olemaan jo ikävä kirjoitusvirettä. Olisipa kamalaa jos se katoaisi kokonaan! Kai niinkin voi käydä, että aina kirjoittaa hirveästi ja sitten tulee seinä vastaan.

Ehkä omalla kohdallani ei ole kuitenkaan siitä kyse ;). Sitä olen miettinyt, että onko kirjoitusvireen katoaminen merkki liiasta kiireestä pään sisällä. Ajatuksia on niin valtava määrä, ettei niitä ehdi jäädä kuuntelemaan. Niinkö se menee?

Eilisen illan olin kovin hiljainen ja mies jo kyseli, että painaako joku. Ei painanut. Mietiskelin vain - kaikkea. Kun sanon kaikkea niin tarkoitan sitä, sillä ajatus juoksi lähes 20 vuotta sitten kuolleista isovanhemmista raha-asioiden kautta sosiaalisiin suhteisiin.Yritä sieltä nyt sitten löytää punainen lanka.

Kevään tulosta olen nauttinut. Auringosta saa energiaa ihan mielettömän paljon. Rakastan kevättä!

Jokunen kuvakin on keväisestä auringonpaisteesta tarttunut kännykään. Kevättä ja kirjoitusvirettä odotellessa :).
2 kommenttia:

  1. Mä tunnistan itseni noista "mietin kaikkea"-hetkistä. Siinä vaiheessa kun joku kysyy että mitä mietit, niin edes itse ei osaa sanoa vastausta. : D Ajatuksia vaan on niin paljon sillä hetkellä, minkäs sille voi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohtii niin, että pääkin tulee kipeeks ;). Niin se vaan menee!

      Poista