torstai 4. huhtikuuta 2013

Arkeen takaisin

Loman jälkeen on arki koittanut paljon paremmalla sykkeellä kuin ennen lomaa. Pari viimeistä lomapäivää alkoi jo olla se ajatus, että kyllähän tästä jo töihin joutaisi. Nyt täytyy vaan osata sitten pitää itselleen tekemä lupaus, ettei juokse pää viidentenä jalkana pisteestä toiseen vaan rauhoittuu tekemiensä asioiden äärelle. Käytännössä se voi olla hieman haastava toteuttaa, mutta siihen täytyy pyrkiä!

Ei muuten ole häpeä myöntää, että on loman tarpeessa! Eikä ole häpeä myöntää, että lomalla oli mukavaa. Ei siitä huonoksi työntekijäksi tule :). Työ on kuitenkin työtä ja elämässä on se tärkeä toinenkin puoli. Kuitenkin elämässä vietetään työssä niin suuri osa, että tykätä täytyy työstänsä.

En muuten ymmärrä kun ihmiset valittelevat, ettei kevät tule ollenkaan. Mun mielestä nyt on ihan täydellinen kevät! Ei loskaa juurikaan, päivisin sulaa ja yöllä kylmempää, kevätaurinko paistaa ja valoisuus on lisääntynyt hurjasti. Olen nauttinut tästä keväästä ihan suunnattoman paljon!

Perjantaiaamuna tulin tulin tallilta ja koko maisema oli kietoutunut usvan sisälle. Yritin ikuistaa sen mikä pokkarilla oli mahdollista. Kylmyys sai väistyä lämmön tieltä. Upeita hetkiä :).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti