maanantai 15. huhtikuuta 2013

Elämäntapamuutos: Kylä lähtee!

Huis hais, kävin tänään ostamassa uudet kengät.


Eiks ookin kauheen väriset! Samaan hengenvetoon pyydän anteeksi mielipidettäni, jos jonkun mielestä nämä on maailman hienoimmat. Nää nyt oli yksinkertaisesti parhaat jalassa, joten ne oli otettava - väristä viis.

Pitihän ne sitten käydä jo testaamassa vaikka tänään ei pitänyt juosta yhtään kun ihan vaan kävellä. Hieman reilun 5km tallasin ja siitä 4,5 juosten. Ekat lenkkarit, jotka ei uusinakaan ole hangannut mistään kohdalta! Alkumatkasta oli pientä väsymistä vasemman jalkapohjan ulkoreunalla ja palatessa oikean jalan päkiällä. Mutta ei yhtään hankaumaa missään! Bingo! Ekaa kertaa myös tuli sellainen olo, että myyjää todella kiinnosti myydä tarkoitukseen sopivat kengät. Pisteet Kauppakeskus Sykkeen Top-Sportille!

Ostin mä sitten juoksutakin ja sellaiset juoksutuulihousut - en trikoita :D. Ne olis kuitenkin ollut jo vähän liikaa! Mut hei 2014 kesäks sitten ;). Vitsit miten kiva oli liikkua kun oli kevyet ja hengittävät vaatteet! Hommanhan tietysti kruunasi vesisade. Jonkin sortin maailman seitsemäs ihme siis tapahtunut, koska vesisade ei haitannut. Koira tosin näytti siltä, että se on raahattu väkisin ihanasta kuivasta omassa pedistä sään armoille, mutta sitkeästi se seurasi mukana kun ei vaihtoehtoa ollut :D.

Tekniikkahan mulla luultavasti on ihan takapuolesta. Huomaan kuitenkin yhteneväisyyksiä ratsastukseen mm. keskivartalon kannatuksessa. Ryhdistäytymällä niskasta (liika etukumara pois) ja ottamalla syvät lihakset keskivartalosta käyttöön, sain askelen kevyemmäksi eikä tarvinnut tikata liian nopealla askeleella. Harjootellaan harjootellaan!

Huomenna ON juoksuton päivä. Käyn kävelemässä vähän pidemmän lenkin. Kylä lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti