tiistai 9. huhtikuuta 2013

Valovoimaisuutta

Auringon vaikutus energiamäärään on ihan hämmästyttävä. Mieli ja koko keho voi niin paljon paremmin kun saa nauttia auringosta. Koska en itse ole erityisen kesäihminen, nautin erityisen paljon tästä viileähköstä aurinkoisesta säästä <3

Olen saanut viettää ihanan illan ja aamun henkireikieni äärellä. Eilen ensin palautunut töistä ja tänään tankannut energiaa iltavuoroon.

Ilta näytti tältä:Koska koira jäi eilen miehen huollettavaksi, suuntasin hevosen kanssa kävellen tunnin lenkille. Arvatkaa naurattiko jossain kohtaa ajatus kun mietin, että ihmisen täytyy olla jollain muotoa hullu kun se vapaaehtoisesti ottaa 500 kiloa käsipuoleen ja lähtee lenkille :D. Hieman väsähtäneenä ja nuivana tallille suunnannut nainen siis palasi kotiin virkistyneenä ja leveällä hymyllä sekä huumorilla varustettuna! Kaikkea se aurinko teettää ;).


Tänään oli aika vaihtaa nelijalkainen hieman pienenpään versioon ja ladata akut lenkillä koiran kanssa. 7 km taittui kevyesti ja sen jälkeen oli hyvä asettua aamupalalle. Aamukahviani tässä hörpin vieläkin. Hetki aikaa ennen kuin auton keula on käännettävä kohti työpaikkaa.

Nämä aurinkoiset kiireettömät aamut ovat onnellisia aamuja! Miten sitä voikaan ihminen nauttia siitä kun saa laittaa töppöstä toisen eteen ja sitten istahtaa rauhassa alas mieli virkeänä. Lenkkeilyynkin muuten koukuttuu tosi nopeasti. Lomalla oli niin paljon aikaa lenkkeillä, että nyt jo huomaa mielen menevän mustaksi jos ei ehdi lenkille jonain päivänä. Tosin kyllä tänäänkin aamulla kävin peiton alla itseni kanssa viiden minuutin keskustelun siitä suljenko vielä silmäni vai sinkoanko itseni sekä koiran ovesta ulos. Voin sanoa, että jos olisin jäänyt sänkyyn, en olisi ollenkaan niin tyytyväinen kuin olen nyt!

Niin täydellinen aamu, että tässähän melkein valovoimaistuu samalla itsekin ;)! Ehkä kuitenkin pieni tukan ja naaman sutaisu on paikallaan ennen töihin lähtöä valovoimaisuutta lisäämään :D.

Aurinkoista päivää jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Liikunta on todellinen energianlataaja ja kun sen vielä voi nauttia auringonpaisteessa mikäs sen parempaa. Itsekin viileästä kelistä pitävänä nautin kevättalvesta ja keväästä erityisen paljon, kesällä voi olla liiankin kuuma liikuntaan...=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helteessä ei etenkään koiran kanssa enää voi kävellä, joten kesällä on lenkkien ajoitus paljon haastavampaa kuin tällä hetkellä. Tämä kevään raikkaus on aivan ihana asia ja tekee kävelemisestä niin mukavaa :).

      Poista