maanantai 1. heinäkuuta 2013

ETM: Hölkällä uuteen vauhtiin

N. 1,5 kuukautta on kulunut edellisestä hölkästä. Harrastelu tyssäsi keuhkoputkentulehdukseen, jonka jälkeen tuli helteet. Tällä kunnolla ei helteessä juosta. Se ei ole kivaa.

Sitten en vaan saanut itseäni liikkeelle.

Olenko herkutellut? Jjjjjjep...

Tänään iski olo, että kohta menee ns. kuppi nurin jos ei ala tossu liikkua. Pää tuntui ihan tukkoiselta. Siis ei räkätukkoiselta vaan ajatustukkoiselta.

Niin veti tämä matami lenkkarit jalkaan pitkästä aikaa ja otti suuntimaan pikku hölkälle. Tavallisen n. 500 metrin sijasta kävelin tänään pohjalle n. kilometrin, etten nyt ihan kylmiltään starttaisi. Sitten hiiiiOP!

N. 1,5 kilometrin kohdalla alkoi kutittaa reisiä ihan himona! Siis silleen miten kutittaa kun sanotaan, että alkaa veri kiertää. Ihan karsea kutina :D. Selvisin.

4 km kohdalla ajattelin, että haluan luovuttaa ja kävellä loput. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että jos nyt luovutan, luovutan toistekin.

5 km kohdalla alkoi ehkä loivin ja pisin ylämäki koko matkalla. Olin varma, ettei tossu vaan enää liiku! Eikä muuten meinannutkaan liikkua.

Lopulta olin jo postilaatikolla ja sain viimein kävellä viimeisen 100 metriä kotiin. Hölkkää kertyi siis n. 6km. Postilaatikolta kävellessä tuntui, etten kertakaikkisesti jaksa enää nostaa jalkoja. Ne oli ihan yhtä hyytelöä :D. Vaikka jalat oli hyytelöä niin naamalle palasi terve väri ja mieli oli aivan loistava! Kaikkensa antanut, mutta terve!


Jospa siis tästä saisin ponnistettua itseni uuteen vauhtiin. Pelkäsin kovasti, että alottaisin tänään ihan nollasta, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Kunto on huono siihen verrattuna mitä se oli 1,5 kuukautta sitten (jolloin se ei myöskään hyvä ollut). Ilmeisesti joku pohjakunto on kuitenkin olemassa, koska jaksoin tuonkin matkan hölkkäillä.

Lopuksi vielä mainittakoon, että blogi on tänään ohittanut 10 000 käynnin rajan. Aivan mieletön juttu! Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti