sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikon koontia

Edelliseen kirjoitukseen viitaten päätin koota hieman tätä viikkoa yhteen. Viikkoon on kuulunut niitä huonompia asioita, mutta myöskin hyviä hetkiä. Ajattelinkin sitten koota positiviisia asioita näin yhteen kirjoitukseen. Alkuperäisen ajatuksen mukaan jokaiselta päivältä pitäisi olla kuva, mutta eiköhän tätä ole lupa hieman jalostaa. On myös hyviä asioita, jotka koskettavat muita ihmisiä enkä halua heidän elämästään kuvia julkaista. Katsotaan mitä tästä syntyy.

Nyt sitten huomio pois kuvien laadusta ;)

7.4.
Vapaapäivä, muutama koiran trimmiväline ja monta jaksoa katsomattomia Emmerdalen jaksoja!

8.4.
Ystävä kävi kylässä ja kuinka ollakaan teemana osittain oli koirat. Vaan puhetta tulee niin paljon, että joukkoon mahtuu aika paljon muutakin teemaa kuin koirat ;)


9.4.
Kuinka ollakaan auringosta nautiskelua pihalla koirien kanssa....

...mutta myös hyvää mieltä keväästä, auringosta ja omasta pihasta!

10.4.
Kahvit ystävän kanssa, hevosten tuoksua ja iloa ystävän ilosta!

11.4.
Viimeinkin tämän kirjan luku loppuun!

12.4.
Aurinkoa, lämpöä ja metsän tuoksua päiväkävelyn muodossa. Yksi päivän kohokohdista oli ehdottomasti yhteinen ruokakauppareissu miehen kanssa. Ei siis tarvitse olla kummoinenkaan asia, josta voi tuntea hyvää mieltä. Todella harvoin ennätämme kauppaan yhdessä ja kauppareissut yksin ovat kyllä inhokkilistani kärjessä!
 
13.4.
Sateinen päivä on vasta aluillaan, joten ehkä kaivelen seuraavan kirjan esille ja mulkaisen siitä pari riviä :)

Vaikka kuvien perusteella näyttäisi hyvinkin koirapainotteiselta viikolta, on todettava, että aika paljon fiiliksiä muidenkin asioiden ympäriltä on tähän viikkoon liittynyt! On se mittava tuo ihmisen tunneskaala. Ei sitä voi kuin ihmetellä... 

Ensi viikkoa kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti