sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Haastettuna

Sain Tuutikilta haasteen blogissa Kaikesta huolimatta. Otan haasteen mielelläni vastaan, sillä näitä aika harvoin tulee :). Olen ehkä tämän saman haasteen joskus tehnytkin, mutta siitä on ihan ikuisuus aikaa. Katsotaan mitä tästä tulee. Kiitollinen olen siitä, että blogini on löydetty! Kiitos Tuutikki :)

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen haastetulle
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haastettujen tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista

11 asiaa minusta

- Olen syntyperältäni savolainen ja tästä säännöllisin väliajoin minua muistutetaan ;). Pienenä helpotuksena mainittakoon, että en ole ihan Savon sydämestä vaan etelä-Savosta!

- Pienenä olen haaveillut ainakin eläinlääkärin ja kirjailijan urasta, minusta ei tullut kumpaakaan. Sen sijaan minun ei koskaan pitänyt tehdä työtä lasten kanssa. Sitä mieltä olin vielä opiskelujeni alussakin. Kuinka ollakaan viisi yhtämittaista vuotta lastensuojelussa täyttyi juuri + opiskelujen aikaiset työt.

- Olen ollut koulukiusattu. Kiusaaminen ei ollut vakavaa tai jatkuvaa, mutta jätti omat jälkensä. Se oli pääasiassa porukasta pois jättämistä, ulkopuolelle sulkemista.

- Kun puolisoni kysyi minulta alkuaikoina minkä värisessä talossa haluaisin asua sanoin, etten ainakaan sinisessä! Arvatkaa minkä värinen talo hänellä oli ja missä siis tänä päivänä asun?

- En ole juurikaan matkustellut - en Suomessa enkä ulkomailla. Toivon vielä joskus mahdollisuutta matkustaa. Minua kiinnostaisi jopa roadtrip Suomessa, sillä väitän täällä olevan aika monta hienoa kolkkaa, joita vain en ole nähnyt.

- Tajusin vastikään, etten oikeastaan harrasta enää mitään ja se oli varsin pysäyttävää. Minulla on aina ollut harrastus. Luovuttuani tammikuussa hevosesta, ei jäljelle jäänyt harrastuksia. Tokihan on koirat, mutta en lue arkielämää niiden kanssa harrastukseksi. Ehkä taas jonain päivänä polkaisen itseni käyntiin agilitykentälle ja voin taas sanoa harrastavani.

- Olen työpaikan hauskuuttaja. Ehkä aika monesti on niin, että työkaverit nauravat minulle eivätkä suinkaan minun kanssani, mutta siitä otan vastuun sekä kunnian ihan itse ;)

- Alakouluikäisenä paras kaverini oli poika. Opiskeluaikana yksi parhaista saamistani kohteliaisuuksistani oli se, että "sä olet hyvä jätkä!" Pitkään tulin paremmin toimeen miesten kuin naisten kanssa. Pidän miesten rehellisyydestä ja mutkattomuudesta. Muistettava on, että ON olemassa hyvinkin kinkkisiä miehiä! Nykyisin tosin ei ole eroa sillä onko ystävä mies vai nainen, sillä ystävä on ystävä.

- Mitä enemmän olen oppinut tuntemaan oikean itseni, sitä paremmin olen viihtynyt itseni kanssa.

- En pelkää kuolemaa. Pelkään sitä, että menettäisin jonkun läheisistäni. Tämä pelko ei siis ole millään tavalla jatkuvaa, mutta näin ajattelen jos oikein asiaa mietin. Toki haluan kokea tässä elämässä vielä paljon asioita ennen kuin aikani on. On myös ihmisiä, joiden ystävyyttä en koskaan halua menettää, mutta joskus pelkään elävän vievän erilleen. Jos niin kuitenkin käy, niin on tarkoitettu...

- Puolisoni vie useammin roskat kuin minä. Minä unohdan aina! Eihän sitä pussia voi muistaa ottaa mukaan kun se on kaapissa piilossa!

Huh! Selvisin :D

11 kysymystä haastajalta
  
1. Lempivuodenaikasi?
- Kevät tai syksy, en osaa valita niiden väliltä. Keväässä rakastan sitä kun luonto herää ja alkaa olla valoisaa. Syksyissä taas parasta on ihanat kuulaat syysaamut kun hiekka rapisee jalan alla pienessä pakkasessa ja ilma on raikas. Unohdetaan nyt sitten näistä se kamala vesisade ja kura - piirrän mieluummin kauniin kuvan mielessäni ;)
  
2. Lempilelusi lapsena? 
-  En usko, että minulla on ollut lempilelua. En ainakaan muista sellaista.


3. Mitä kieliä osaat puhua? 
- Englantia ja pienen muistuttelun jälkeen ehkä vielä ruotsia.

4. Mitä opiskelisit tai tekisit työksesi, jos voisit valita nyt? 
-  Opiskelisin ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon lasten ja nuorten hyvinvoinnin turvaamisesta TAI hevosshiatsua. Kysymys on hyvä, sillä olen tätä kovasti viime aikoina miettinyt. Minulla on jatkuvasti tunne siitä, että haluan "jotain", mutta en saa kiinni siitä mitä se "jotain" on.

5. Mitä ostit viimeksi kaupasta? 
- Riisihiutaleita koiranruokaan ja miehelle sipsiä&karkkia vappuaatoksi kun olin itse töissä :D

6. Mitä arvostat itsessäsi? 
- Sitä, että olen löytänyt kyvyn kohdata vaikeita asioita itsessäni. Rohkeutta elää omaa elämää ja tehdä päätöksiä itseni kannalta. Rohkeutta päästää irti vanhasta.


7. Miksi pidät blogia? 
- Olen aina rakastanut kirjoittamista. Haluan tuottaa ajatuksia tekstiksi ja saan siitä omille tunteilleni vahvistusta. Toivoin kirjoituksistani olevan iloa muillekin ja sain rohkeutta positiivisen palautteen myötä. Antaa iloa tavalla, josta itsekin saan iloa - siinä ehkä ydinajatus.

8. Järvenranta vai merenranta?
- Ehdottomasti järvenranta! 19 vuotta elämässäni olen asunut järvimaisemassa ja näiden kahden väliltä ehdoton valinta on järvi.
 
9. Mitä et tekisi mistään hinnasta? 
-  Esiintyisi pornofilmissä :D


10. Lempipaikkasi Suomessa? 
- Kuten aiemmin 11 kohdan kertomuksessa totesin, haluaisin roadtripille Suomeen, sillä monta paikkaa on näkemättä. Tämän hetkisellä fiiliksellä on pakko sanoa, että koti <3 Mitään paikkaa kodin ulkopuolelta en osaa valita.

11. Mitä odotat tulevalta kesältä?
- Lomaa ja uusia kokemuksia :)

11 kysymystä seuraaville

1. Mitä näet kun katsot ikkunasta?
2. Oletko koskaan nähnyt sateenkaaren päätä?
3. Jos saisit yhden päivän ajan olla joku toinen, kuka haluaisit olla?
4. Mitä musiikki sinulle merkitsee?
5. Lähtisitkö mieluummin Karibialle vai Islantiin?
6. Uskotko ufoihin?
7. Oletko maalainen vai kaupunkilainen?
8. Mikä on paheesi?
9. Milloin rakastuit ensimmäistä kertaa?
10. Imurointi vai tiskaus?
11. Mikä on tärkein asia elämässäsi?

Haastetut

Koska blogilukemiseni (ja itse asiassa kaikki muukin lukeminen) on ollut viime aikoina kovin satunnaista, haastan vain yhden ihmisen - naisen kuviensa takana. Nainen kuvastimessa :)

Jos joku muu tämän kokee heidän lisäksi omakseen niin antaa mennä ja jätä kommentti, että olet jatkanut haastetta :)) !

1 kommentti:

  1. Kiitos Anna haasteesta! Oli mielenkiintoista lukea vastauksiasi, se on kuin tutustuisi sinuun. Olen saanut tämän haasteen tämän kevään aikana, olet kolmas haastaja....=) Joten vastaan siihen hieman mukaillen, kun sopiva hetki tulee.

    Mukavaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista