maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lomalta kukkuu!

Viikko lomaa takana. Jos nyt joku kysyisi olenko saanut jotain aikaiseksi, joutuisin vastaamaan, että en. Olen kuitenkin tavannut ystäviä, käynyt katsomassa hevostani, laiskotellut, lukenut, käynyt kampaajalla ja siivonnut vähän (olkoon tämä se yleishyödyllinen osuus ;) ).

Ja tämä viileä ilma, jota monet manaavat - minusta se on mahtavaa! Ei hikisiä öitä vaan muuten vain huonosti nukuttuja. Ei ongelmaa koirien lenkittämisestä kun oma vointikin antaa siihen mahdollisuuden. Ei tarvetta istua naama kiinni tuulettimessa vaan mahdollisuus ihan normaaliin elämiseen. Tykkään tästä huisin paljon!

Loman sisäistäminen on kuitenkin vielä hieman vaiheessa. Huomaan, että päällä on kamala hönkä, jotta ehtisi tehdä asioita. Mihinkähän minulla on kiire? Sitä en ole vielä keksinyt. Jos mahamatkustaja päättää viihtyä kyydissä reilusti yliaikaa, on arvioitu saapumisaika vasta elokuun lopussa. Siispä luulisin kyllä ehtiväni vielä tehdä yhden jos toisenkin asian ilman kiirettä ;)

Vähäisestä ajatuksenjuoksusta päätellen voin kuitenkin todeta, että jonkinlainen nollaantuminen on ruvennut tapahtumaan. Huomaan työasioiden välillä pyörivän päässä, mutta voimakkain prosessointi alkaa jo hiljentyä. Mielessäni on kuitenkin pyörinyt lastensuojelun henkilöstön suuri vaihtuvuus sekä sen merkitys lastensuojelun asiakkaisiin. Noin niinkun kevyenä aiheena... Siitä pitäisi kuitenkin kirjoittaa ihan oma tekstinsä.

No mutta... Tämä oli hieman tällainen hengissä ollaan -tyyppinen päivitys, sillä enempään en näemmä kykene. Ei kai sekään väärin ole, että joskus vain lyö tyhjää. Koitan aktivoida aivoni lähiaikoina jonkun oikean aiheen äärelle!

Aurinkoista maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti