tiistai 1. heinäkuuta 2014

On kesäsäitä pidellyt

On totuuden nimessä myönnettävä, ettei kesän kylmyys ole haitannut pätkääkään. Hetkinen - otan sen verran takaisin, että kesäkukkien kannalta harmittaa, sillä ne eivät kasva millään! Ne vain odottavat valoa ja lämpöä näyttäen varsin nuhjuisilta.

Aiemminkin olen tuonut esille, etten ole helleihminen millään muotoa ja tällä hetkellä entistäkin vähemmän. Hikoillen olen jo katsonut kuinka viikonloppuna lämpötila lähtee nousuun ja ensi viikko mennään yli +20 lämpötiloissa. Toki mielelläni soisin lämmön siitä nauttiville ja niitä ystäväpiiristä kyllä löytyy useampikin. Solidaarisuuden vuoksi toki oletan heidän olevan sydänjuuriaan myöten onnellisia, että säät ovat pysyneet ihan minua varten viileänä ;)

Ei sää kesää pilaa. Tänään sain hyvin harvoin käyviä vieraita eikä muuten alle 2-vuotiaita haitanneet vesilammikot lainkaan! Lammikosta toiseen kävi askellus. Sitä kun kasvaa aikuiseksi niin vaatimustaso hyvinkin mitättömien asioiden suhteen kasvaa suuriin mittasuhteisiin ja ilo pienistä asioista katoaa liian helposti.

Luontokin säilyttää kauneutensa, satoi tai paistoi. Kai kaikki riippuu siitä millaisin silmin sitä katsoo.

Siispä jälleen kerran näihin kuviin ja näihin kesäisiin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti