tiistai 19. elokuuta 2014

Hyvinvointia ja tulevaisuutta

Tähän päivään heräsin jälleen varsin surkeilla fiiliksillä. Turhautuminen otti vallan eikä kyyneleitä voinut estää... Päivä kului hyvinkin antisosiaalisesti eikä rakenteeltaan epäonnistunut kuivakakku yhtään auttanut asiaa. Päivä, jonka ei olisi toivonut edes alkavan.

Lenkkeilen paljon yksin (koiran/koirien kanssa), mutta tänään lähdimme sänkipelloille raikkaaseen ulkoilmaan yhdessä. Ulkoilulla on aivan mielettömän suuri vaikutus hyvinvointiini! Koira sai nauttia pelloista vapaana ja oma apea mieli vaihtui nauruun.

Ulkoilun jälkeen pakkasin miehelle huomista työpäivää varten eväät. Nyt kotona ollessa on ruokaa tullut tehtyä säännöllisesti ja viikon ruokailut mietin siten, että hän saa ruoan mukaan töihin. No... Vauvasta paljon tulee riippumaan siitä miten järjestely jatkossa toimii, mutta so far so good! Joku väittäisi hemmotteluksi sitä, että pakkaan eväät valmiiksi. Minulle kyse on siitä, että saan tekemistä ja voin olla hyödyksi. Tiedän hänen arvostavan elettä enkä koskaan ole kuullut kitinää ruoasta vaan ainoastaan kiitokset. On kiva ilahduttaa asialla, jota tietää toisen arvostavan. Ja hei - en ole kertaakaan leikannut meillä nurmikkoa tai pessyt ikkunoita vaan silti nekin hommat on tehtynä ;)

Näinköhän syksy saa ihmisillä aikaan myllerryksiä niin omassa elämässä kuin blogielämässäkin, sillä olen huomannut itseni lisäksi useammankin miettivän bloginsa kohtaloa. Olen aiemminkin yrittänyt kysellä teiltä lukijoilta millaisia toiveita teillä olisi, mutta en oikein ole saanut vastauksia. Jokin käsitys minulla toki on, mutta olisi kiva kuulla kommentteja asiaan liittyen :) En ole muuttamassa blogia pelkäksi vauvablogiksi vaan oma ajatukseni olisi edelleen monipuolisuudessa. Viime aikoina on myös ollut enemmän lyhyitä kuvapostauksia tai kertomuksia arjesta, mutta en tiedä ovatko ne teidän mieleen? Läheiseni haluan aina suojata ja siksi kirjoitankin omasta näkökulmastani miettien heidän osuutensa hyvin tarkasti.

Kertokaa ihmeessä toiveista ja ajatuksistanne! Kommenttilaatikkoon voivat jättää viestiä myöskin anonyymit/rekisteröimättömät käyttäjät :)
2 kommenttia:

 1. Hei,

  jatka ihmeessä samantyylisellä linjalla. Minusta on mukava lukea ja seurata blogiasi, koska siihen kuuluu kirjaimellisesti koko tunneskaala, ei pelkästään niitä ihania hetkiä, joita toki toivon jatkossa vielä enemmän pienen käärön muodossa. Samoin nykyinen blogin "virkistyminen" päivitysten osalta on ollut erittäin positiivinen yllätys, kuvineen kaikkineen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva tietää, että blogin monipuolisuus viihdyttää! Niin monet blogit suuntautuvat johonkin tiettyyn, että olen miettinyt olenko aivan hakoteillä ja pitäisikö olla joku selkeämpi suunta. Siksi nämä kommentit ovatkin ensiarvoisen tärkeitä!

   Poista