keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Mitä seuraavaksi?

Olen tällä hetkellä hieman hukassa blogin kanssa enkä tiedä mihin suuntaan tätä veisin. Totuus on se, etten haluaisi kirjoittaa vain lapsiaiheisia kirjoituksia, mutta yhtä paljon totuus on myös se, että lapsen ympärillä elämäni tällä hetkellä pyörii. Mielessä olevat aiheet kokevat lähinnä äitiyttä prosessina ja sitä miten suuren muutoksen läpi sitä meneekään. Tulevaisuudessa suuri prosessi tulee olemaan äitiyden yhdistäminen työelämään. Luotevimmalta siis tuntuisi käsitellä juurikin näitä aiheita. Kuinka saisin teidät lukijat pidettyä tyytyväisenä? Mihin pisteeseen tarkoitukseni on viihdyttää teitä? Kirjoitanko itselleni vai muille? Muuttuuko lukijakunta? Mitä minulta toivotte?

Totuushan on se, että meidän arki näyttää mm. tältä.
Kyseessä on siis neidin sormiruokailuharjoitukset. En ole itse kovin rohkea antamaan sormiruokaa ja mm. tämä parsakaali meni hieman aiottua pehmeämmäksi. Lopputulos kyllä näkyy :D Itse syömisen ilon neiti (soseiden lisäksi) tästä kuitenkin saa ja onneksi on olemassa ahne koira! Enimmät täytyy kyllä siivoilla ja jättää vain jämät tai muuten on laihdutuskuurin tarpeessa koirakin ;)


Pari pientä vierasta kävi neitiä viihdyttämässä ja äitikin sai hieman aikuisempaa seuraa. Koirat (oma ja hoitokoira) siistiytyivät samalla kasvattajan käsissä...


...ja pöytää koristavat ihanat kukat.


On ollut varsinainen flaksi, sillä kerran viikkoon on käynyt kylässä joku kukkien kanssa <3 Kukat tuovat väriä ja valoa muuten niin harmaaseen säähän. Vaikka tämä harmaus ei juuri mieltä ylennä, on silti onnellinen olo siitä, että saan vielä olla kotona. Miten paljon olenkaan tästä nauttinut!

Arjestako kirjoitan? Ajatuksista arjen keskellä? Hetkistä arjessa? Odotuksista tulevan suhteen? Kasvaako blogini kanssani tähän elämään? Tätähän elämäni on :)

2 kommenttia:

  1. Mulle ainakin on ihan sama mistä kirjoitat 😊 on kiva lukea täältä teidän elämästä kun ei muuten enää ehditä olla tekemisissä. Iloista ja aurinkoista kevään odottelua koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Meillä saa kyllä kyläillä :) Pitää vain sopia ajoissa niin ei päivät täyty. Yleensä 1-2 viikkoa kerrallaan on kalenteri täynnä kun osan päivistä haluan rauhoittaa niin, ettei ole ohjelmaa :)

      Poista