keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Hässäkkälästä päivää

Ihan tosi nopea hihkaisu tänne kun on ollut niin pitkä blogihiljaisuus! Täällä ollaan!

Rautoja on ollut tulilla aika monta yhtä aikaa eikä tämä tästä ainakaan helpommaksi muutu kun työt starttaa ensi maanantaina. Neljä päivää kotielämää jäljellä ja sitten se on siinä. Aivan varmasti tulen käsittelemään fiiliksiä kunhan erilainen arki pyörähtää käyntiin.Jotta elämä ei olisi liian pitkäveteistä (heh), otettiin tällainen pieni pippurisuola kääpiösnautseri ensimmäiselle mustalle käppänälle kaveriksi. Kaveri on nyt ollut meillä viikon eikä muuten ole tarvinnut miettiä mitähän sitä tekisi. Perjantaina tulee mittariin kunnioitettavat 10 viikkoa.

Lapsi on ensi viikon maanantaina 10kk. Siitä alkaakin sitten neljän viikon urakointi isin kanssa kun hän aloittaa isäkuukauden ;) Saattaa siinä tovin olla niin lapsi kuin isäkin ihmeissään, mutta tekee taatusti hyvää heidän suhteelleen. Luulenpa, että minä olen se, jolla on isoin kriisi.

Nyt on pakko taas mennä, koska keittiö näyttää siltä kuin pommi olisi räjähtänyt ja lapsi on kohta herätettävä unilta. Kunnon arkirealismia! Ei muuten ole joka paikka kiiltävä ja siisti. Onneksi kuitenkin kohtalaisen vähällä vaivalla siedettävä ;)

Otan tavoitteeksi, että tämän viikon aikana ehdin kirjoittaa enemmän. Yritän ainakin! Muksaa keskiviikkoa tyypit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti