perjantai 16. lokakuuta 2015

Arkelasta kukkuu!

Olin ajatellut kirjoittaa opinnoista, opinnäytetyöstä, oman työn kokemisesta ja sen sellaisesta. Arki nimittäin rullaa aika vauhdilla. Tänään opiskelutoveri jäi haavi auki ja esitti kysymyksen, että "eiks sua ahdista?!" "Ahdistaa, ahdistaa!" Ja siihen remakka nauru päälle koko porukalta. Onhan tässä pakko myöntää, että melkoinen paletti tää on...

1v2kk lapsi, työt (joskin lyhennetyllä työajalla), mies (tämä piti siis tietysti luetella mukaan naisvaltaisessa porukassa ;) ), opinnot ja pari harrastusyritelmää siihen lisäksi. Sitten olen vielä hienosti viime tingan ihminen ja toimin kunnolla vasta paineen alla. Asiat venyvät ja vanuvat ennen kuin on ihan pakko rutistaa. Kun koulutehtävien määrää katsoo ja ymmärtää, että parin seuraavan kuukauden aikana olisi saatava tuotettua n. 40 sivua tekstiä tutkimuslähteineen, käytävä vertaiskäynnillä yms., hiipii takaraivoon ymmärrys työmäärästä.

Tahdon silti luottaa tulevaan ja siihen, että selviän tästä. Yhtälailla ajattelen edelleen, että jos en selviä, en siitäkään ota liian suurta murhetta. Teen parhaani ja katson mihin se riittää.

On kuitenkin jo etukäteen pyydettävä anteeksi niiltä läheisiltä, jotka asuvat kauempana eikä nopeat treffit järjesty. Vapaa-aikani tulee kuulumaan perheelleni ja muita treffataan sitten mahdollisuuksien mukaan. Olen kuitenkin vakaasti päättänyt, että myös vapaa-aikaa tulee olemaan. En uhraa perhettä opiskelun tai työn alle. Toistaiseksi uskon siihen, että pystyn siihen. Organisointiahan se vaatii.

Olisin halunnut laittaa vielä oikein kunnon kuvakimaran, mutta koska minä ja tekniikka emme tänään tule toimeen, saatte tyytyä (?) muutamaan kuvaan. 

Puiden halailua ;)

Helsingissä Billy Elliot -musikaaliin menossa. 
Psssst! Aivan mielettömän huikaisevan upea musikaali!

Läheisyys lämmittää <3

Nyt suihkuun, telkkaa ja unille. Huomenna lähtö Tampereelle ihanan ystävän kanssa. Tiedossa ystävän seuraa, Johanna Kurkelan konsertti, ruokaa, viihdettä, UNTA ja valmis aamupala! Niin siistii! Hyvää viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti