sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Otteita elämästäni - mitä vauvavuosi tekee aivoille

Torstaina aamulla täytin lapulle tietoja, jotka laitettaisiin tytön ristiäislahjaksi saamaan kehykseen. Sitten otin kehyksen mukaan ja suuntasin Timanttisille. Kerroin myyjälle, etten oikein keksinyt mitä siihen kohtaan kaiverretaan missä on tähti. Olin lopulta päätynyt horoskooppimerkkiin (=tähtimerkki) vaikka pidinkin sitä hieman kummallisena. Toisaalta päättelin, että olihan lahja kuitenkin (kummi)tädiltä saatu ja hänet tuntien ei välttämättä olisikaan niin omituista, että siihen tulisi horoskooppimerkki. Niinpä kirjoitin paperille skorpioni.

Hetken aikaa myyjä tarkasteli kehystä. "Tähän tulee syntymäpäivä." Minä siinä sitten, että niinpä tietysti ja hetken pohdittuani kerroin sen olleen lauantai. Siinä kohtaa kannatti jo osata nauraa itselleen ja lopulta rypistin myyjälle oikean päivämäärän.

Toinen vastaava tilanne oli kun jokin aika sitten ihmettelin, ettei tytölle ole vielä tullut kelakorttia. Rakas puolisoni siinä sitten katsoi minuun ja kysäisi, että eikös se tule nimellä? Niinhän se sitten tuli - heti kunhan maistraatti sai paperit ristiäisten tienoolla ;)

Muista siis seuraavat asiat kun keskustelet vauvavuotta viettävän ihmisen kanssa: ole tarkka, väännä rautalangasta ja valmistaudu toistamaan asiat useaankin kertaan ennen kuin tulet ymmärretyksi. Äläkä vain naura ennen kuin kohdehenkilö itse nauraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti