torstai 14. huhtikuuta 2011

Rutiineja ja pinttyneitä tapoja

On tiettyjä tapoja, jotka ovat pinttyneet aika tiukkaankin. Jos olen aamulla itsekseni hereillä (aika useasti siis kun mies tekee säännöllistä päivätyötä), nousen ylös, käyn vessassa, laitan tietokoneen avautumaan, menen tekemään aamupalan ja tulen mussuttamaan sitä koneen äärelle. Tarkastan uudet blogipäivitykset, facebookin ja sähköpostin. Sitten keitän kupposen tai kaksi kahvia ja jatkan koneella pyörimistä. Pitkien blogikirjoitusten lukeminen vaatii aamusella kahvikupillisen ;). Aamusta riippuen näissä vierähtää x -määrä aikaa, mutta jos rutiini muuttuu ei aamu käynnisty oikein vaan jotain puuttuu.. Olipas se runollista. 

Onhan noita tapoja muitakin. Laitan aina kengän ensin vasempaan jalkaan samoin kuin meikkaan aina ensin vasemman silmän, tosin ripsivärin laitan ensin oikean silmän ripsiin. 

Istun aina samassa päässä sohvaa, jos vaihdan päätyä en saa yhtä mukavaa asentoa.

Ajan autoa pääsääntöisesti vasemmalla kädellä, samoin pyörää (jos siis ajan yhdellä kädellä). Olen kuitenkin oikeakätinen.

Parkkeeraan mieluummin kulkusuunnassa vasemmalla olevaan parkkiruutuun kuin oikealla olevaan. Vasemmalle on helpompi parkkeerata. Pakittamalla parkkeeraan useammin oikealla olevaan ruutuun.

Laitan pyykit kuivumaan aina samassa järjestyksessä. Paidat, kalsarit, pikkarit, isännän tennissukat, työsukat ja sitten omat sukat. Housut meillä yleensä pestään eri koneessa (pääasiallisesti farkkuja). 

Että kovin on orjallista elämä kun sitä oikein näin tarkasti miettii :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti