keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Finding Forrester (suom. Elämän edessä) - elokuva romantikolle, joka uskoo unelmiin

Katsoin juuri vapaapäiväni kunniaksi Sean Conneryn elokuvan Finding Forrester. Äitini sen aikanaan kehui, osti omaksi ja häneltä sen nyt lainasin. Pääsiäisestä saakka elokuva on odottanut hyllyssä sopivaa hetkeä, että olisi aikaa asettua sen pariin ja nyt se hetki koitti.

Tavallinen rakkaustarina se ei ole, mutta vaatii katsojaksi romantikon, jotta tunnemaailmaan pääsee sisälle. Elokuva kertoo ystävyydestä ja rakkaudesta kirjoittamiseen, joten minulle se osui ja upposi! Kirjoittaminen parhaimmillaan antaa emotionaalisen täyttymyksen ja mahdollistaa syvimpien tuntojen purkamisen.

Suuri haaveeni on kirjoittaa kirja. Mielikuvitukseni ei riitä kuvitteellisen tarinan kirjoittamiseen vaan haluaisin kirjoittaa oman elämäni selviytymistarinan. Olen tutkinut elämäni aikana itseäni paljon, käsitellyt tunteita ja ihmetellyt toimintamallejani. Tuon elokuvan katsominen sai jälleen haaveen heräämään.

Elämä ei ole mitään ilman unelmia. En kuitenkaan halua vanhana todeta, etten ole toteuttanut sellaisia unelmia, jotka olisivat olleet toteutettavissa. Monet unelmani ovat jo toteutuneet kuin itsestään, olen ollut onnekas sillä olen saanut elämääni paljon. Elämässäni on kuitenkin pienen pieni tyhjiö, joka on kuin tunne siitä, että haluaisin tehdä jotain merkityksellistä. Haavemaailmassani kirja auttaisi muitakin selviytymään elämästä ja antaisi voimaa arkeen.

Ehkä joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti