lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ihana rauha

Sitä ei arkisten toimintojen keskellä edes tajua miten kiireettömyyttä kaipaakaan. Jonkun mielestä olen ehkä tänään mennyt kuin "heikkopäinen" sillä jo aamupäivän aikana istuin auton ratissa 80 kilometrin edestä ajellessani parillekin eri tallille. Silti minusta tuntuu, että minnekään ei ole ollut kiire :).

Aamulla kaipasin kameraa suunnattomasti kun ajelin tallilta kotiin. Luonto loi uskomattoman taulun! Yleensä usva haihtuu peltojen päältä, mutta tänään näytti siltä kuin se kohoaisi ylös aina taivaaseen asti. Tuo usvaverho värjäsi osan maisemasta aivan eri sävyiseksi auringon paistaessa sen takaa. Näky oli suorastaan satumainen enkä muista nähneeni vastaavaa koskaan aiemmin!

Päivän ratoksi teinkin nopsat pikkusuolaiset kahvin kyytipojaksi. Aivan hyvin sopivat kahvin seuraksi vaikka ovatkin teeleipiä ;). Kyllä on leppoisaa elämää!
4 kommenttia:

 1. Tuttuja ajatuksia, nyt töissä ekoja vuoroja ja aika nätisti otettu vastaan. TOSI rauhallista nimittäin :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta!

  Hevosia on ikävä. Joskus vielä herättelen vanhan harrastuksen henkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :). Ihanaa kun uusiakin ihmisiä "uskaltautuu" kommentoimaan.

   Hevosharrastus antaa valtavan paljon sisältöä elämään. Itsekin herättelin harrastuksen henkiin monen vuoden tauon jälkeen ja se olikin menoa sitten. Suosittelen ;).

   Poista