torstai 27. joulukuuta 2012

Paluu arkeen

Tunnelma on jotenkin jopa vähän haikea. Joulu meni liian nopeasti. Eilen oli ensimmäinen (vapaa 5/6) päivä kun ei tarvinnut kiirehtiä minnekään. Oli toki ohjelmaa, mutta pitkälle iltapäivään sai olla ihan rauhassa - töpsytellä fleecehousuissa menemään, katsoa telkkaria ja tehdä villasukkaa.

Oma arkeni alkaa huomenna, mutta fiilis on nyt ihan erilainen kun mies on jo töissä.

Ei joulun kuulu olla kiireen aikaa vaan rauhoittumisen aikaa. Onneksi kuitenkin eilinen oli niin leppoisa! Sen voimin kyllä jaksaa :).

Joulun aikataulutuksesta kuitenkin poiki ajatus, että ehkä joku vuosi vietämmekin joulua kotona ja sukulaiset saavat halutessaan tulla käymään meillä. Katsotaan toteutuuko vai jääkö ajatukseksi.

Lahjuksista päätellen koko ensi vuosi täytyy olla kiltisti - oli pukki hieman villiintynyt. Yhden toiveen olin esittänyt ja sekin kyllä toteutui; pukki toi uuden pienen putkikassin, johon on näppärä pakata esim. yövuorossa tarvittavat kamppeet :).

Nainen kuvastimessa: Sitä yöpaitaa ei tullut, mutta kirjoja - niitä tuli!

Yllä olevassa kuvassa suklaakakku - aaton jälkkäri. Joulupäivänä nautittiin saman tekijän sacherkakkua. Kakkujen tekijän kotisivut, joilta muuten löytyy kuva sacherkakustakin: Tekila's Bakery. Suuret kiitokset Kirsi kakuista - sun luovuus on kyllä vertaansa vailla :).


2 kommenttia:

 1. Kirjat ovat erinomaisia lahjoja ja käy se vanhempikin yöpaita...=)

  Itse tulin pitäneeksi pyjamapäivää jo ennen joulua, puuhailin eräänä lauantaina kotosalla kaikenlaista ja vasta kun ovikello soi puolen päivän jälkeen tajusin olevani vielä aamutakkisillani...minä, aamuvirkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ehdottomasti kuuluu jouluun :). L.M. Montgomeryn kirjan aloitin. Vanhat yöpaidat käyvät hyvin.

   Sinulla ei siis todella ollut kiire minnekään - kuulostaa varsin ihanalta :). Kyllä aamuvirkullekin tekee joskus hyvää kuljeskella aamutakissa!

   Poista