torstai 28. helmikuuta 2013

Halutaan tasainen elämä

Työkaveri sanoi eilen, että "sulla tota draamaa riittää".

Jep.. Näinhän se on. Kaikki "draama" ei ole omassa elämässäni tapahtuvaa vaan siihen sekoittuu myös ystävieni elämät ympärilläni. Tällä hetkellä olisin enemmän kuin iloinen tasaisesta elämästä, jossa ei tapahdu mitään erityistä.

Ei tietenkään elämä ole aina tasaista - kyllähän sen ymmärrän itsekin, mutta kun negatiivisen suhde alkaa olla suurempi kuin positiivisen, toivoisi muutosta. Kaikkeen vaan ei voi itse vaikuttaa. Silloin on kestettävä ja luotettava siihen, että asiat järjestyvät tavalla tai toisella - ennemmin tai myöhemmin.

Onko tasainen sama kuin tylsä elämä? Minun mielestäni ei. Tasaisessa elämässä asiat rullaavat omalla painollaan ja arjesta voi nauttia juuri sellaisena kuin se on.

Ilta-auringon leikki seinällä on ollut mukavaa katseltavaa :).

Olen erityisesti mieltynyt tähän koruun, jonka teksti mielestäni kiteyttää elämän tärkeimpiä asioita. Kolme kovaa ällää. Live. Love. Laugh. Voisiko sitä paremmin sanoa? Nuo kolme sanaa sisältävät suuren määrän asioita, jotka ovat tärkeitä elämässä selviytymisessä. 

Koru muistuttaa minua...

...elämään elämää sellaisena kuin se annetaan. Jokainen vastoinkäyminen kasvattaa ihmisenä. Jokainen onnenhetki on ansaittua ja ilon arvoista. Ei vastoinkäymisiä kukaan halua, mutta ilman niitä elämä ei ole elämää.

...rakastamaan itseäni niin voit rakastaa muita ja saada vastarakkautta. Rakkaus elämää kohtaan on positiivisuutta parhaimmillaan.

...nauramaan itselleni niin kestän huonot hetket paremmin. Nauramaan hyville asioille. Nauramaan huonollekin huumorille. Ottamaan elämän vastaan enemmän iloin kuin surun kautta ja hassuttelemaan riittävästi.

Live. Love. Laugh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti