keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sadepäivän viettoa

Sää on tänään ollut jokseenkin sateinen. Aamuyöllä jo havahduin sateeseen kun se piiskasi kattoa. Vaan enpä ole antanut asian häiritä - loma on loma ja sateellakin on taatusti mukavaa tekemistä :).
Ruokkiessani hevosia aamulla muutaman numeron liian isot miehen kumisaappaat jalassa, tulin tulokseen, että asialle olisi tehtävä jotain. Siispä päivällä suuntasin saapaskaupoille!


Kerrankin kävi tuuri! Tänään vielä tarjouksessa oli Tretornin saappaat, joiden ovh. hintaa oli alennettu 30 euroa! En ikinä löydä mitään tarjouksesta vaan toisin kävi tällä kertaa. Kyllä nyt pysyy töppöset kuivana :).

Ehkä eniten huvitti näiden saappaiden malli. Liekö pieni piikki lihassa saappaiden suunnittelijalla ;).

Saapaskauppojen jälkeen kyytiä sai makuuhuoneen järjestys sekä pölyt. Sängyn päälle päätyi pari uutta tyynyä, jotka nekin onnistuin löytämään alennuksesta - ei huonompi reissu!


Jotenkin nämä lähes mustavalkoiset tyynyt ja Afrikka-teema olivat mieleeni - ei sillä, etteikö kotimaisissakin eläimissä olisi ihailtavaa. Pientä uutta syksyiseen kotiin :).

Kohta lähden kipaisemaan tallilla uusissa kumisaappaissani ja sen jälkeen voinkin taas luvan kanssa asettua sohvalle lukemaan kirjaa. Oikeastaan nautin näistä sadepäivistäkin! Mutta onhan aurinkoisissa illoissakin oma hohtonsa..


Avoppilan kulmilta toissailtana. Olen aika onnekas saadessani elää näissä maisemissa. Rakastan näitä peltoja ja elämääni täällä <3

2 kommenttia:

 1. Tretornit on kestävät ja hyvät, kokemusta on. Mukavaa loman jatkoa sateista huolimatta...=)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kastunut illalla tallilla käydessä varpaat ;). Tretorneista hyvää olen kuullut minäkin.

   Kiitos :).

   Poista