tiistai 8. huhtikuuta 2014

100 päivää onnellisuutta

Facebookissa kiertää tällainen kampanja: http://www.100happydays.com/fi/

Pystytkö olemaan onnellinen 100 päivää peräkkäin? Uskoisin näin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että onnellisuus ja hyvä mieli ovat kaksi aivan eri asiaa. Pahan mielen hetkellä oloaan ei varmastikaan tunne kovin onnelliseksi.

Entä millaista olisi olla 100 päivää hyvällä mielellä? En halua edes kokeilla. Haluan ottaa vastaan arjen kaikki eri nyanssit enkä yrittää olla jatkuvasti hyvällä mielellä. Jos on paha mieli niin saa olla!

Ajattelin josko uskaltaisin lähteä hieman omalla tavallani kyseiseen haasteeseen. Mitäpä jos joka päivältä saisin kirjattua tai kuvattua yhden hyvää mieltä tuottavan asian? Haastaisin itseni löytämään jokaisesta päivästä jotain hyvää. Ehkä tämä toimisi myös hieman päiväkirjan tavoin. Minun 100 päivääni. Tiedän ainakin yhden ihmisen, joka on haastanut itsensä kuvaamaan 365 päivää vuodestaan. Voin jo sanoa, että minä en siihen pysty.

Tämä todella voisi toimia myös mahdollisuutena pysähtyä joka päivä hetkeksi ja löytää arjesta arvokas hetki. Haluan kuitenkin harkita vielä hetken. Haluan, että hetkillä on oikeasti joku merkitys minulle; jotain oikeasti hyvää. Toisaaltahan tässä on kyse juuri siitä, että tekee pienistä asioista merkityksellisiä.

Katsotaan uskallanko ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti