maanantai 20. lokakuuta 2014

Syksyn tunnelmaa

Huh heijaa miten päivät kiiruhtavat eteenpäin! Pian ollaan jo joulussa. Tämä syksy on mennyt käsittämättömän nopeasti. Nämä sateisen harmaat päivätkään eivät harmita sillä olen saanut nauttia syksystä kauneimmillaan <3

Ironista sinänsä, että ensimmäistä kertaa syksyn ihanuutta olisi saanut ikuistettua järkkärillä vaan eipä ole ollut aikaa :D Vaunulenkeillä mukana kulkee kännykkä.

Silti haluan hieman fiilistellä kuvien muodossa.


Ulkoilua, ystäviä, aurinkoa, sadetta, onnea, itkua, ihmettelyä, rakkautta, tunnemylläkkää... Kaikkea sitä on syksy ollut. Ihana tunnerikas elämä, josta olen joka päivä kiitollinen! Kai ihminen voi olla juopunut elämästä?

Yritän opetella elämään hetkessä ja pieni tytär on siinä paras opettaja. Turhat suunnitelmat voi heittää romukoppaan sillä yleensä mikää ei mene kuten MINÄ suunnittelen. Aina pitäisi olla myös varasuunnitelma tehtynä lapsen silmin. Aikaa... Kaikkeen pitää varata aikaa.

Tämän syksyn teemana on ollut myös itseluottamus. On pakko luottaa itseensä. On yritettävä ja erehdyttävä. On toimittava täysin vieraalla alueella. Vaikka on vertaistukea, olemme silti ainoita ihmisiä kokeilemaan keinoja mikä milloinkin on hyvä. Onneksi olemme saaneet perustyytyväisen lapsen, jonka kanssa on helppoa harjoitella. Voi toista... Harjoituskappale!

Itselle tämä on valtava kasvun tie. Pelkäsin sitä kuinka olen valmis päästämään toisen ihmisen niin lähelle... Aivan iholle. Ilman suojamuuria. Pelko oli turha. Joudun haastamaan kärsivällisyyteni, uskallukseni, ymmärrykseni, itsekkyyteni - itseni kokonaisuudessaan. Suojamuuria tätä pientä ihmistä kohtaan ei kuitenkaan ole. On vain suunnaton rakkaus ja halu pitää huolta. En koe luopuneeni mistään. Tyttö on tullut osaksi meidän elämää.Hyvää alkanutta viikkoa <3 Toivottavasti siihen sisältyy paljon parhaita hetkiä!

2 kommenttia: